Ramai wanita diluar sana yang jenis ‘tak sempat’ nak bersiap dek kesibukan harian akhirnya penampilan tak terjaga. Apabila Miss S tanya kenapa, rata-rata memberi jawapan ‘tiada masa’ atau ‘tak sempat’ Mungkin ramai yang termakan dakyah yang nak cantik, nak bersiap perlukan masa yang lama dan perlukan modal yang besar. Siapa yang rasa macam tu?

Miss S rasa ramai je kan…..

Sebab itulah Sutrina boleh selesaikan masalah itu. Koleksi produk Sutrina yang ringkas tapi dengan pemakaiannya yang cepat dan mudah, pemakai akan nampak ketara perubahannya – Seri mukanya akan terserlah!

Terbaru, seorang pengguna Sutrina iaitu Fatin telah memuat naik status di fbnya dan Miss S rasa memang perlu dikongsi oleh pembaca blog Sutrina. Jom baca perkongsiannya

SSSSSSSSSS

**Terjebak Lagi**

February 2017 adalah bulan pertama Fatin decide to try berjinak-jinak dengan makeup. Not to look pretty sangat tapi nak nampak ‘siap’. Sebab selama ni keluar rumah “naked face” without proper spf protection, bibir nampak pucat (maybe because I have thalessimia minor).

And one friend of mine pula buat this Mineral Loose Powder (her first ever product) menggunakan bahan-bahan yang sangat selamat, dari bahan-bahan natural dan organik. Tanpa bahan kimia bahaya at all.

And as I have a very sensitive skin, wearing any make up akan buatkan jerawat tumbuh “bagai cendawan tumbuh selepas hujan” memang happy dengar ada this kind of cosmetics and it is affordable.

So since February 2017, memang now lebih rajin pakai make up, a very simple and safe routine yang boleh siap in 3 minutes je:

Face Mist using Rose Mist by Kak Myra Khorie
Primer by Sutrina
Foundation by Sutrina
Loose Powder by Sutrina
Lip Cream by Sutrina

It has been almost 6 months and I really love all the product range from Sutrina. It has solved al my problems:

No more kulit berminyak
No more kerisauan keluar rumah tanpa spf protection
Nampak lebih ceria tanpa bibir yang pucat
No more jerawat yang tumbuh disebabkan chemicals in make up products
More confidence
Bersiap pun sangat cepat hanya 3 minit
PALING PENTING BOLEH MAKEUP TANPA RISAU SAPU CHEMICALS BERBAHAYA PADA KULIT
Also KKM approved tau

Terpanjang pula cerita terjebak kalini. So if any of you interested or have the same problem as me, feel free to contact me for FREE CONSULTATION about Sutrina Handcrafted Organic Cosmetics.

I do have a page but not yet updated but feel free to like so that you won’t miss any information that I am going to update

https://www.facebook.com/sutrina.byfatin/

SSSSSSSSSS

Rasanya ramai lagi wanita kat luar sana tu ada masalah seperti Fatin. Miss S dah share tu contact no, haa apa lagi teruslah tanya jika mengalami masalah yang sama. Manalah tahu masalah Gojez yang ada tu boleh diselesaikan.

Selamat berhubung 🙂