Bulan Februari ini, memang banyak Sutrina keluarkan produk terbaru untuk penggemar produk Organik. Little Traveller set, Unicorn Make Up Set dan terbaru Sutrina Ma Cauleur Lipstick. Kesemuanya diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi bagi memenuhi kehendak peminat Sutrina di luar sana

Sejarah Sutrina Ma Cauleur

Nama Sutrina Ma Cauleur adalah hasil idea salah seorang ejen kami iaitu Pn Farashida setelah kami menerima lebih 30 nama untuk lipstick terbaru kami ini. Ma Cauleur bermaksud My Color yang mana sangat sesuai dengan lipstick ini yang mana warnanya akan mengikut si pemakainya. Di letak dalam bekas rose petal yang menarik ini akan menampakkan lagi ciri kewanitaan dalam diri anda!

Sutrina Ma Cauleur Lipstick, lipstick ajaib?

Ada pengguna kami yang mendakwa Sutrina Ma Cauleur ini adalah ajaib. Kenapa ajaib? Kerana warnanya yang tidak berwarna tetapi apabila memakainya memberi warna berbeza kepada setiap orang. Erk, macam mana tu? Actually kalau korang aware dengan colourless yang mengikut warna kulit si pemakai, takdelah ajaib sangat. Ni Miss S nak bongkarkan ni

Kebiasaan lipstick atau any make up yang guna pewarna colourless menggunakan RED 27. Red 27 ni dia bersifat ‘colorless’ selagi tak bertemu dengan air. Bila jumpa air je dia akan berubah warna menjadi pinkish red atau merah mengikut tona kulit muka kita.

Adakah ia selamat?

Mengikut FDA ia adalah selamat. Tapi ada consent sebab RED 27 diperbuat daripada petroleum/tar arang yang mana dikhuatiri ada kesan jangka panjang. Sebab kami memahami anda, kami tidak menggunakan RED 27 di dalam Sutrina Ma Cauleur sebaliknya menggunakan plant based colour yang mana lebih selamat kepada si pemakai. Selain itu bahan premium yang kami formulasikan ini juga akan membuatkan si pemakai JATUH CINTA PADA PEMAKAIAN PERTAMA Sutrina Ma Cauleur Lipstik ini

Jom kita lihat apakah bahannya

Best atau best kesemuanya? Best sangatkan. Sempena bulan cinta ini, kami keluarkan Sutrina Ma Cauleur dalam bentuk set yang mana kami turut sertakan bersama lip softener dan lip scrub disertakan dalam bekas yang cute sangat sesuai untuk dijadikan hadiah kepada teman tersayang. Atau dijadikan hadiah untuk diri sendiri pun boleh 🙂

Lipstick yang sama tapi warna berbeza

Anda boleh dapatkan Sutrina Ma Cauleur dengan ejen kami di seluruh Malaysia atau boleh membelinya secara atas talian di pautan ini

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh terus pm kami di inbox untuk kita berhubung okey