Sutrina akan ke JOHOR! Simple and Safe Workshop Series : The Beauty Pots akan menjelajah ke selatan tanah air, destinasi dituju adalah JOHOR! Untung warga sekitar Johor kerana acara seumpama ini memang sangat jarang diadakan, memang tak boleh nak lepaskan peluang ini

Apa itu Beauty Pots

The Beauty Pots adalah salah satu siri Simple and Safe Workshop yang dianjurkan oleh Sutrina International Sdn Bhd. Acara yang mengajar peserta cara membuat sendiri produk make up dan skincare untuk kegunaan mereka sendiri! Bukan ajar anda tengok pengajar buat tau, tapi anda sendiri juga buat dan boleh bawa balik kesemua produk yang ada buat itu. Menarik kan?

Kali ini produk yang akan dibuat adalah

– Organic Olive Facial Wash
– Organic Creme Brulee Lipgloss
– Anti Aging Organic Face Oil
– Organic Detox Face Mask

Wah wah wah, seronok sangat!

Jom kita kira agak-agak berapa harga jika anda beli kat luar produk organik tu semua. Tak kurang daripada RM400-RM500 kalau kat pasaran tu kan. Sebab tu harga untuk workshop ini hanyalah RM300 sahaja, sangat-sangat berbaloi.

PENAMPILAN ISTIMEWA MUA TERKENAL JOHOR ANIES AIDA

Warga Johor yang sukakan make up mesti kenal dengan MUA Anies Aida ni kan. Berita baik, kami telah menjemput MUA Anies Aida bersama untuk bersama dengan peserta. Dia sendiri akan buat demo dan memberi make up tips kepada semua tetamu yang hadir. Best sangat!

TUNGGU DULU

Berita baik untuk anda, harga tiket untuk sertai workshop ini telah diabsorb oleh Sutrina kebanyakan kosnya, anda hanya perlu membayar RM90 sahaja untuk sertai acara ini. Dan dan dan, jika anda datang bertiga, anda hanya perlu beli dua tiket dan dapatkan tiket satu lagi secara percuma!

Buy 2 free 1

Dah lah harga murah, ilmu pun banyak dapat, boleh bawak pulang pula skincare yang dah dibuat tu. COMPLETE! Memang tak boleh nak lepaskan peluang ini. Jom orang Johor, workshop ini terhad kepada 20 seat sahaja. Anda boleh membeli di pautan bawah ini

KLik sini untuk Simple and Safe Workshop Series : The Beauty Pots Johor

Jumpa disana nanti yaa!