Pengakuan eksklusif dari seorang pengguna twitter @topeknjj mengenai BAHAYA MAKE UP TEMPATAN. Sehingga sekarang twitnya mendapat Rt sebanyak 13 ribu oleh pengguna twitter dan hampir mencecah 5000 likes. Berikut adalah apa yang telah di twit nya dalam laman akaun media sosialnya

YESSS, MISS S SANGAT SETUJU!

Lambakan produk kecantikan kat pasaran ni sememangnya harus kita amalkan sikap berhati-hati. Produk yang kebanyakan di-repack ini menjadi tumpuan apabila semua orang tahu untuk buat ads yang murah di facebook dan google. Viral je terus laku keras produk tu. Masyarakat tak peduli dah sama ada produk tu dapat kelulusan KKM ke atau bahan kandungan dalam produk itu bebas dari chemical.

Yang penting asalkan pakai jadi macam yang di claim!

Ada beberapa twit susulan daripadanya, jom kita baca sama-sama

Miss S harap agar perkara yang sudah menjadi viral ini menjadi pengajaran kepada Gojez di luar sana untuk berhati-hati dalam memilih make up yang sesuai. Tak guna kita keluarkan duit yang budget untuk jadi cantik end up sengsaranya sampai ke tua kita akan dapat. SAY NO TO RE-PACK MAKE UP

Jika Gojez kat luar sana bersependapat dengan Miss S tentang hal ini, Miss S nak pelawa Gojez untuk sertai Miss S dan rakan-rakan untuk kita beri pendidikan kepada masyarakat di luar sana agar beralih kepada make up yang organic, dihasilkan dengan bahan yang berkualiti dan paling penting NO CHEMICAL yang membahayakan.

Misi ini perlukan ramai orang barulah impaknya akan nampak. Jom join Miss S ok. Klik sini

Pss : Miss S doakan abam topeknjj ni tak dikenakan tindakan, ye lah manalah tahu ada yang dengki pergi mengadu kata fitnah padahal Miss S yakin apa yang dikongsinya adalah pengalaman yang pahit untuk kita terima. Ingat make up Selamat, ingatlah Sutrina!